Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φωτιά στον Σχίνο: Η στιγμή που πυροσβέστες παίρνουν νερό από πισίνα εξοχικού για να συνεχίσουν (pics, video)

Φωτιά στον Σχίνο: Η στιγμή που πυροσβέστες παίρνουν νερό από πισίνα εξοχικού για να συνεχίσουν (pics, video)

Οι πυροσβέστες επιχειρούσαν ασταμάτητα για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας. Κάποιες στιγμές έπρεπε να σκεφτούν τρόπους για να συνεχίσουν…

Το NewsIt βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς και καταγράφει εικόνες και αντιδράσεις από τη μεγάλη μάχη της κατάσβεσης. Τα δύσκολα για τους Πυροσβέστες ξεκίνησαν χθες το βράδυ και συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας.

Οι προσπάθειές τους αδιάκοπες. Κάποιες στιγμές τα αποθέματα νερού στα οχήματά τους στέρευαν και οι ίδιοι έψαχναν ένα γρήγορο τρόπο για να συνεχίσουν. Αυτό στην περίπτωση που ακολουθεί, βρέθηκε μέσα σε εξοχικό της περιοχής και πιο συγκεκριμένα στη γεμάτη πισίνα του. Οι Πυροσβέστες έριξαν την ειδική μάνικα μέσα και άρχισαν να γεμίζουν…

Σύμφωνα με τους επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές σε σπίτια της περιοχής, αλλά δεν έχουν ακόμα επίσημες αναφορές, καθώς τα περισσότερα από αυτά είναι εξοχικά και όχι μόνιμες κατοικίες, οπότε οι ιδιοκτήτες τους δεν ήταν εκεί. Υπάρχουν μόνο αναφορές για ζημιές σε αποθήκες και καλύβια, αλλά ο απολογισμός των ζημιών θα γίνει αφού ελεγχθεί η πυρκαγιά.

Ζημιές έχουν προκληθεί και στο ηλεκτρικό δίκτυο, καθώς έχουν καεί κολόνες της ΔΕΗ και έχουν κοπεί καλώδια, γι’ αυτό βρίσκονται στην περιοχή συνεργεία του ΔΕΔΗΕ για να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις