Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φρίκη στη Λάρισα: Κρατούσαν αιχμάλωτη, εξέδιδαν και βίαζαν 14χρονη – Το χρονικό της αρρωστημένης υπόθεσης

Φρίκη στη Λάρισα: Κρατούσαν αιχμάλωτη, εξέδιδαν και βίαζαν 14χρονη – Το χρονικό της αρρωστημένης υπόθεσης

– Το κορίτσι το είχε σκάσει από εκκλησιαστικό ίδρυμα τον περασμένο Φεβρουάριο
– Κατέληξε στο σπίτι 56χρονου, όπου τη γνώρισε ένας 55χρονος
– Από τον Αύγουστο την πήρε σπίτι του, τη βίαζε και την εξέδιδε
– Οι δύο άνδρες έχουν συλληφθεί ενώ έχουν ταυτοποιηθεί 4 άτομα ως “πελάτες”
– Μαστροπεία, αρπαγή ανηλίκου και βιασμός κάποιες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες

Ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στη Λάρισα, όπου ένα 14χρονο κορίτσι, ήταν φυλακισμένο σε διαμέρισμα όπου την ανάγκαζαν να υφίσταται καθημερινούς βιασμούς από “πελάτες”.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη σε διαμέρισμα της Λάρισας ο 55χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος, ενώ σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε και ο 56χρονος συνεργός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιμέλεια της μικρής είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα και την ειχε αναλάβει ένα εκκλησιαστικό ίδρυμα. Ωστόσο, τον περασμένο Φεβρουάριο, η 14χρονη, με τη βοήθεια της μητέρας της, κατάφερε να το σκάσει από εκεί.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέληξε στο σπίτι του 56χρονου, όπου και τη γνώρισε ο 55χρονος, ο οποίος τον Αύγουστο την πήρε στο διαμέρισμά του και άρχισε να την εκδίδει, έναντι αμοιβής σε άγνωστο αριθμό ατόμων! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος βίαζε και ο ίδιος τη μικρή…

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι στη Λάρισα εκδίδεται ανήλικη και μετά από έρευνα έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα.

Ο 55χρονος κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ στον 56χρονο αποδίδονται κατηγορίες για απλή συνέργεια στη μαστροπεία και για αρπαγή ανηλίκου.

Από τους «πελάτες», έχουν ταυτοποιηθεί τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες (31-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού σε βάρος 14χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος, από τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, κρατούσε παρά τη θέληση της την ανήλικη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σήμερα (01-09-2016) το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, 56χρονος ημεδαπός, συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου.

Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για  βιασμό σε βάρος της 14χρονης ημεδαπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας».

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε