Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Το απότομο φρενάρισμα έφερε αυτές τις εικόνες – Δάκρυα και πόνος στην εθνική οδό [pics, vid]

Φθιώτιδα: Το απότομο φρενάρισμα έφερε αυτές τις εικόνες – Δάκρυα και πόνος στην εθνική οδό [pics, vid]

Νέο τροχαίο στη Φθιώτιδα με τον οδηγό της μηχανής να εισάγεται σε χειρουργείο. Εικόνες και μαρτυρίες για τη σύγκρουση…

Μια παρέα νεαρών από Λαμία και Μακρακώμη αποφάσισε να πάει με δίκυκλά, Κυριακάτικη εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα. Δυστυχώς όμως στο 17ο χλμ Λαμίας – Δομοκού, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, έγινε το κακό.

Πιο συγκεκριμένα σε ένα σημείο του δρόμου, που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι ευθεία, ο οδηγός ενός αγροτικού Toyota Hilux έκοψε απότομα ταχύτητα για να στρίψει αριστερά στο πρατήριο. Το πρώτο από τα μηχανάκια της παρέας που ήταν πίσω από το αγροτικό έπεσε με δύναμη στο πίσω μέρος του.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 23χρονος δικυκλιστής, καθώς και η 27χρονη φίλη του που ήταν συνεπιβάτης στο Scooter. Ευτυχώς τα παιδιά φορούσαν κράνος και είχαν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Την ώρα εκείνη από το σημείο περνούσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που πήγαινε στο Δομοκό για άλλο περιστατικό, το οποίο παρέλαβε άμεσα τα παιδιά για να τα μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας, στέλνοντας άλλο ασθενοφόρο στο περιστατικό του Δομοκού που δεν ήταν τόσο επείγον. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί πιο σοβαρά από την 27χρονη εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο.

Οι εικόνες στο σημείο του τροχαίου στη Φθιώτιδα

Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Δείτε πως περιγράφει το ατύχημα στην κάμερα ο οδηγός του δεύτερου δικύκλου που ακολουθούσε, καθώς και φωτογραφίες από το σημείο…

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις