Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν και προχώρησαν στο plan B – Άφωνος ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ!

Φθιώτιδα: Δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν και προχώρησαν στο plan B – Άφωνος ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ!

Άναυδος έμεινε ιδιοκτήτης Super market σε περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας όταν το πρωί πήγε – όπως και κάθε μέρα – να ανοίξει την επιχείρηση του. Κλέφτες είχαν παραβιάσει…

την είσοδο του καταστήματος, στην κεντρική πλατεία της Πελασγίας και αφού μπήκαν στο εσωτερικό του προχώρησαν σε μια διαφορετική… κλοπή!

Αφού δεν βρήκαν το χρηματικό ποσό που προφανώς αναζητούσαν (παρά 100 ευρώ περίπου σε κέρματα από την ταμειακή), άδειασαν ολόκληρη την κάβα με τα ποτά!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ η κλοπή υπολογίζεται περίπου σε 1.000 ευρώ (σε ποτά)! Πριν το “σκάσουν” οι κλέφτες άρπαξαν και ένα λάπτοπ αποχωρώντας χωρίς κανένας να τους αντιληφθεί.

Λίγο πριν τις 09.00 το πρωί στο σημείο βρέθηκε και περιπολικό από το Α.Τ Στυλίδας προκειμένου να σημάνει το σημείο και να αναζητήσει πιθανά ίχνη των δραστών.

Ληστεία τα ξημερώματα σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας

Γύρω στις 03:00 τη νύχτα, παραβίασαν την πόρτα του σούπερ μάρκετ και άρπαξαν 3.000 από τα ταμεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο διαρρήκτης εκτιμάται πως είχε συνεργούς που τον βοήθησαν να μπει, αλλά και να εξαφανιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, μετά την ενημέρωση του υπεύθυνου του καταστήματος, καθώς φέρεται πως ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού.

Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα γίνεται στόχος. Τον περασμένο Φεβρουάριο, άγνωστοι έσπασαν τη πλαϊνή τζαμαρία, προσκρούοντας σε αυτή με αυτοκίνητο. Ωστόσο, τότε, οι δράστες δεν πρόλαβαν να πάρουν κάτι, αφού χτύπησε αμέσως ο συναγερμός και έτσι τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις