Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Διάρρηξη σπιτιού στην Σπερχειάδα και σκάψιμο για τον «θησαυρό» του μακαρίτη γιατρού

Φθιώτιδα: Διάρρηξη σπιτιού στην Σπερχειάδα και σκάψιμο για τον «θησαυρό» του μακαρίτη γιατρού
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θέμα συζήτησης στην Σπερχειάδα η διάρρηξη σε σπίτι και το σκάψιμο που ακολούθησε στο υπόγειο. Τα σενάρια για τους δράστες που έψαχναν έναν κρυμμένο θησαυρό στη Φθιώτιδα, δίνουν και παίρνουν…

«Οι δράστες αποκλείεται να έψαχναν για νερό» σχολιάζουν κάτοικοι της περιοχής, μετά θόρυβο που ξεσήκωσε η διάρρηξη στην Σπερχειάδα. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι γιατρού που πέθανε πριν από λίγες μέρες και άρχισαν να σκάβουν στο υπόγειο. Δεν πήραν τίποτα από το διαμέρισμα. Στόχος τους όπως φαίνεται ήταν να δουν τι έκρυβε το έδαφος, σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Το γεγονός αυτό πυροδότησε μια σειρά από συζητήσεις στη Φθιώτιδα και επανέφερε στο προσκήνιο σενάρια. Σύμφωνα με τη φημολογία, ο μακαρίτης γιατρός που ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, φέρεται να είχε αποκαλύψει σε ορισμένους πως ένα μέρος της περιουσίας που είχε καταφέρει να αποκτήσει, το είχε κρύψει.

Οι δράστες εικάζεται ότι είχαν πληροφορίες και μπήκαν για να βρουν τον «κρυμμένο θησαυρό». Άφησαν πίσω τους χαλάσματα στο υπόγειο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν στο σημείο που έσκαψαν υπήρχαν χρήματα ή κάτι άλλο πολύτιμο. Σε κάθε περίπτωση απομακρύνθηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, την διάρρηξη στο πατρικό σπίτι του μακαρίτη γιατρού διαπίστωσε  ο άνθρωπος που συντηρεί το σπίτι για λογαριασμό της οικογένειας, που δε μένει στην περιοχή. Βρήκε τον χώρο παραβιασμένο και στο υπόγειο μια τρύπα. 

Τα ίχνη για το πως έγινε η τρύπα και τι μπορούσε να κρύβει το έδαφος, δε μαρτυρούν συγκεκριμένα πράγματα, ωστόσο από τη στιγμή που δε φέρεται να έκλεψαν κάτι άλλο από το χώρο, πυροδότησε σενάρια στην έδρα του Δήμου Μακρακώμης, που παραπέμπουν στη γνωστή ταινία «ο θησαυρός του μακαρίτη»….

Τι για θαμμένες λίρες είπαν κάποιοι, τι για μετρητά τα οποία ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες γνώριζαν ότι είχε ο γιατρός και έψαξαν να τα βρουν, υποστήριξαν κάποιοι άλλοι

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις