Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Εφιάλτης για μαθητή στις τουαλέτες του σχολείου του – Οι εικόνες που έφεραν τη σύλληψη!

Φθιώτιδα: Εφιάλτης για μαθητή στις τουαλέτες του σχολείου του – Οι εικόνες που έφεραν τη σύλληψη!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σάλος στη Φθιώτιδα μέσα σε σχολείο. Ο 15χρονος μαθητής πήγε στην τουαλέτα και έζησε στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσει…

Στη σύλληψη ενός 55χρονου άνδρα στην Πελασγία στη Φθιώτιδα, που προσπάθησε να αποπλανήσει 15χρονο μαθητή, προχώρησε το ΑΤ Στυλίδας μετά από καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου.

Σύμφωνα με την κατηγορία ο 55χρονος, που τελούσε υπό την επήρεια μέθης, προσέγγισε τον μαθητή την ώρα που πήγε στην τουαλέτα του σχολείου και είχε απομακρυνθεί από τους συνομήλικούς του.

Σύμφωνα και με τα όσα μετέφερε στη μητέρα του ο φοβισμένος μικρός, ο 55χρονος του έδειξε τα γεννητικά του όργανα χωρίς ευτυχώς να προλάβει να προβεί σε κάποια άλλη ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο παιδί είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άλλον συγχωριανό του, υπόθεση που επίσης έχει αναλάβει η δικαιοσύνη.

Ο 55χρονος κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Σάλος στο Βόλο από την εξομολόγηση μαθήτριας

Εξαγριώθηκε με τα μηνύματα που λάμβανε η ανήλικη κόρη της στο κινητό της τηλέφωνο και της επιτέθηκε με χέρια και πόδια.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών διακομίστηκε χθες το πρωί (15-02-2018), σύμφωνα με πληροφορίες, ένα δεκατριάχρονο κορίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη παρουσιάστηκε στο σχολείο έχοντας τραύματα και διαμαρτυρήθηκε σε καθηγητή της, ότι η μητέρα της την κακοποιεί.

Συνελήφθη η μητέρα της μαθήτριας

Άμεσα η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Η μικρούλα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς έφερε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της αλλά και τραύμα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ενημερώθηκε για το περιστατικό από το Νοσοκομείο, και σύμφωνα με πληροφορίες έσπευσε και συνέλαβε τη μητέρα της 13χρονης. Πρόκειται για μία 51χρονη γυναίκα, η οποία μεγαλώνει μόνη το παιδί της. Η συλληφθείσα κρατείται σύμφωνα με εντολή που έδωσε η Εισαγγελία Βόλου, και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Η αιτία του άγριου ξυλοδαρμού της μαθήτριας

Η Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο οικογενειακός καβγάς φαίνεται να εκδηλώθηκε λόγω διαφωνίας για το κινητό τηλέφωνο.

Η ανήλικη λάμβανε πολλά μηνύματα στο τηλέφωνό της, γεγονός που εξόργισε τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να της αρπάξει το κινητό και εκτός ελέγχου πλέον να αρχίσει να τη χτυπάει.

Το περιστατικό συνέβη προχθές, ενώ μάνα και κόρη βρίσκονταν στο σπίτι, και τελικά ήρθε σε γνώση των αρχών χθες, όταν η ανήλικη αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της στο σχολείο και να μιλήσει.

Η εν λόγω υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας είναι από τις λίγες που απασχολούν αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Συνήθως στο αυτόφωρο οδηγούνται σύζυγοι σε διάσταση. Καταγγελία για κακοποίηση ανήλικου από γονείς, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια το αστυνομικό δελτίο δεν έχει καταγράψει.

Η Εισαγγελία Βόλου χειρίζεται ήδη την υπόθεση με μεγάλη ευαισθησία, λόγω ακριβώς ότι το θύμα είναι ανήλικο.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις