Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Εύρημα και νέο στοιχείο για το απανθρακωμένο πτώμα που κατασπάραξαν άγρια ζώα σε χωράφι

Φθιώτιδα: Εύρημα και νέο στοιχείο για  το απανθρακωμένο πτώμα που κατασπάραξαν άγρια ζώα σε χωράφι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κορυφώνεται η αγωνία για το πτώμα άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένο σε χωράφι στη Φθιώτιδα. Τα ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις…

Το θρίλερ ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου όταν ένας αγρότης από την περιοχή πήγε στο κτήμα με τις ελιές, που έχει κοντά στον κόμβο της εθνικής οδού, στο ύψος της Αρκίτσας στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ένα μήνα περίπου να πάει στο συγκεκριμένο ελαιοπερίβολο και όταν έφτασε εκεί βρέθηκε μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα.

Το πτώμα ήταν σχεδόν απανθρακωμένο, ενώ από τη μέση και κάτω ήταν διαμελισμένο, πιθανότατα από άγρια ζώα. Στο σημείο βρέθηκε μια τραγιάσκα, που πιθανότατα ανήκει στον νεκρό, ο οποίος φέρεται να φορούσε πέδιλα και όχι κλειστά παπούτσια.

Τον τόπο που βρέθηκε η σορός εκτός από το εγκληματολογικό και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, βρέθηκε και ιατροδικαστής από την Υπηρεσία της Λαμίας, όπου έκανε αυτοψία στο χώρο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στη Λαμία, όπου αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε νεκροψία – νεκροτομή, προσπαθώντας να δώσουν κάποιες απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που υπάρχουν.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία; Μήπως το έγκλημα έγινε αλλού και απλά εκεί πέταξαν το πτώμα; Και φυσικά ποια είναι η ταυτότητα του θύματος, που έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τραγικό τρόπο; Όλα αυτά ίσως απαντηθούν μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις