Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Γεράματα… μαρτυρικά! Ζει στα σκουπίδια μαζί με ποντίκια!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο φωτογραφικός φακός δείχνει μια εικόνα που κόβει την ανάσα – Μια ηλικιωμένη, ξεχασμένη και απελπισμένη ζει σε συνθήκες τριτοκοσμικές…

Ξεχασμένη από συγγενείς και φίλους, η κυρία Χρυσούλα ζήτησε βοήθεια και περιμένει να ενδιαφερθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να την μεταφέρουν σε κάποιο Ίδρυμα.

Έχει να βγει από το σπίτι κάμποσους μήνες. Η πόρτα είναι κλειδωμένη και τα κλειδιά χαμένα. Η αυτοψία του lamiareport.gr στο σπίτι της εξαντλημένης γριούλας, σοκάρει: Ποντίκια, μέσα στα σκουπίδια και στα περιττώματα! Μόνο οι γείτονες της δίνουν φαγητό, το οποίο όμως πολλές φορές αρνείται, γιατί φοβάται όπως λέει, “μην της κάνουν κακό”.

Όταν της λένε ότι είναι από την εκκλησία, μόνο τότε το δέχεται. Δεν ήξερε ποια είναι η ηλικία της και το μόνο που ψιθύριζε  αρκετές φορές ήταν το ”παιδί μου γλίτωσέ με από το μαρτύριο”.

Λίγο αργότερα στο σπίτι της ηλικιωμένης βρέθηκε και αστυνομικός της γειτονιάς, ο οποίος ήρθε για να διαπιστώσει την άθλια κατάσταση, μετά από εντολή του εισαγγελέα που προφανώς ενημερώθηκε από τους γείτονες.

Άραγε θα ασχοληθεί κανένας με την εξαθλιωμένη γυναίκα; Θα μεταφερθεί σε κάποιο Ίδρυμα, όπου θα αναλάβουν την φροντίδα της για να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε