Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Γιορτές χωρίς σταθερά τηλέφωνα – Οι ξεχασμένοι των φετινών Χριστουγέννων!

Φθιώτιδα: Γιορτές χωρίς σταθερά τηλέφωνα – Οι ξεχασμένοι των φετινών Χριστουγέννων!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με πολύ αργούς ρυθμούς αποκαταστάθηκε μέρος του προβλήματος σε Κορομηλιά και Άγιο Στέφανο. Αρχικά ήταν ο Ε65 που δημιούργησε προβλήματα τον περασμένο Οκτώβρη στο δίκτυο του ΟΤΕ με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της ΔΕ Ξυνιάδας να έχουν προβλήματα στην σταθερή τους τηλεφωνία…

Ακολούθησε αποκατάσταση της βλάβης και υπόσχεση για την αναβάθμιση του δικτύου για πιο γρήγορο ίντερνετ και καλύτερη τηλεφωνία. Αντ’ αυτού επί ένα μήνα και μέχρι πριν τα Χριστούγεννα τα σπίτια σε Κορομηλιά και Άγιο Στέφανο έμειναν χωρίς τηλέφωνο!

Μάταια οι συγγενείς των ηλικιωμένων κυρίως ατόμων, που μένουν στα παραπάνω χωριά προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους χρονιάρες ημέρες. Μια χαρακτηριστική εικόνα που μας μετέφεραν οι άνθρωποι αυτοί, ήταν ο Πρόεδρος της ΤΚ Κορομηλιάς Δημήτρης Γιαταγάνας να πηγαίνει στα σπίτια προκειμένου να διαπιστώνει την κατάσταση της υγείας των ηλικιωμένων ατόμων, δίνοντας μάλιστα και το κινητό του τηλέφωνο για να συνομιλούν μαζί τους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η επικοινωνία αποκαταστάθηκε το περασμένο Σάββατο στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου, ωστόσο ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάποια νούμερα που εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα.

Εννοείται ότι πέρα και από τους ηλικιωμένους και το σημαντικό πρόβλημα επικοινωνίας, υπάρχουν και νεότεροι άνθρωποι που αξιοποιούν τις δυνατότητες του ίντερνετ για τις συναλλαγές τους και την ενημέρωσή τους.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν είναι πρόβλημα κάποιων ημερών, αλλά ενός ολόκληρου μήνα και θεωρούμε υποχρέωση του Οργανισμού για άμεση και πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις