Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Η δυνατή μπόρα φούσκωσε τον χείμαρρο – video

Φθιώτιδα: Η δυνατή μπόρα φούσκωσε τον χείμαρρο – video

Έντονα καιρικά φαινόμενα σχεδόν σε όλη τη Φθιώτιδα, με την βροχόπτωση να είναι πιο έντονη κατά τόπους σε ορισμένες περιοχές δυτικά και βόρεια του νομού.

Στη δυτική Φθιώτιδα σύμφωνα με οδηγούς, οι υαλοκαθαριστήρες των αυτοκινήτων δεν προλάβαιναν να καθαρίσουν και ορισμένοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν.

Στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της Καμηλόβρυσης χώματα και πέτρες έπεσαν μέσα στο δρόμο. Ευτυχώς παρά τα έντονα φαινόμενα δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά ατυχήματα ή ζημιές.

Το μπουρίνι πέρασε και από τις ακτές της Ανατολικής Φθιώτιδας και της Λοκρίδας, κάνοντας άνω κάτω τις παραλίες και τα καταστήματα που ήταν γεμάτα κόσμο.

Προσοχή στον χείμαρρο της Ροδίτσας

Όπως αναφέρει το Lamia Report, τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα από τον Ξηριά στη Ροδίτσα. Μπορεί μέσα στην πόλη τη Λαμίας να μην έριξε πολύ νερό όπως την προηγούμενη εβδομάδα, όμως τα νερά που κατεβάζει ο χείμαρρος από το Δομοκό είναι πάρα πολλά και έχει καταστεί απροσπέλαστος.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες ο Ξηριάς στη Ροδίτσα έχει φουσκώσει και έχει κατεβάσει πολύ νερό. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί όχι μόνο τώρα άλλα και τις επόμενες ώρες στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι παγίδα για όσους δεν το γνωρίζουν.

πηγή: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις