Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ξύλο σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ – Ένας από τους παίκτες δεν σκεφτόταν μόνο τις κληρώσεις [pic, vid]

Φθιώτιδα: Ξύλο σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ – Ένας από τους παίκτες δεν σκεφτόταν μόνο τις κληρώσεις [pic, vid]

Πανικός σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Στυλίδα. Ο ιδιοκτήτης περιγράφει στην κάμερα τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν…

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο πρακτορείο του στη Στυλίδα, περιγράφει o 55χρονος ιδιοκτήτης που δέχθηκε επίθεση από νεαρό για να τον ληστέψει.

Ο κύριος Αριστοτέλης Θώδος και η ηλικιωμένη μητέρα του πιάστηκαν στα χέρια με τον επίδοξο ληστή τους  το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Βρισκόταν με άλλους πελάτες μέσα στο πρακτορείο, λέει ο κύριος Θώδος. Όταν οι υπόλοιποι έφυγαν και έμεινε μόνος, μας επιτέθηκε, με χτύπησε με καρέκλα στο κεφάλι, έσπρωξε την μητέρα μου και πήρε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Για κακή του τύχη όμως έξω από το πρακτορείο βρισκόταν ένας συνταξιούχος αστυνομικός, που μάλιστα περνούσε από την Στυλίδα και σταμάτησε εκεί για να ξεκουραστεί.

Οι δύο άνδρες ακινητοποίησαν στον δράστη και στη συνέχεια οι αστυνομικοί του Α.Τ. Στυλίδας, που μάλιστα βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα, του πέρασαν χειροπέδες.

Ο δράστης είναι αλβανικής καταγωγής και ζούσε στη Στυλίδα το τελευταίο διάστημα  δουλεύοντας περιστασιακά στα ελαιοπερίβολα.

Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη στην κάμερα

Πηγή: tvstrar.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις