Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Μαφιόζικη επίθεση στον Θεολόγο – Τον πέταξαν σε ρεματιά 40 μέτρων και τον άφησαν όλη νύχτα

Φθιώτιδα: Μαφιόζικη επίθεση στον Θεολόγο – Τον πέταξαν σε ρεματιά 40 μέτρων και τον άφησαν όλη νύχτα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το μαρτύριο του θύματος στη Φθιώτιδα κράτησε όλη τη νύχτα. Μόνος και αβοήθητος σε ρεματιά 40 μέτρων…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για νεαρό άνδρα από την Αταλάντη, ο οποίος τα ξημερώματα βρέθηκε τραυματισμένος στην περιοχή “Λυκόρεμα” στο Θεολόγο. Τον άκουσε κάποιος τα ξημερώματα να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε αστυνομία και ΕΚΑΒ. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ της Αταλάντης, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, αφού ο νεαρός ήταν πεσμένος σε μια ρεματιά σε βάθος 40 μέτρων περίπου και ήταν δύσκολη η ανάσυρσή του.

Τελικά στις 07:30το πρωί οι πυροσβέστες της Αταλάντης κατάφεραν να προσεγγίσουν τον τραυματισμένο νεαρό, και με υπερπροσπάθεια κατάφεραν να τον ανεβάσουν με το φορείο πάνω στο δρόμο, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ήταν πάρα πολύ εξασθενημένος, αφού πρέπει να ήταν πεσμένος στη ρεματιά όλη τη νύχτα και εκτός από τα χτυπήματα που έφερε, πάλεψε και με τη παγωνιά. Οι πληροφορίες του lamiareport.gr, αναφέρουν ότι ο νεαρός βρέθηκε εκεί μετά από καβγά και φέρεται ότι κάποιοι τον πέταξαν στη ρεματιά.

Όλα αυτά βέβαια θα εξακριβωθούν τις επόμενες ώρες από την αστυνομία και το ΑΤ Αταλάντης που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός βρέθηκε πεσμένος τη νύχτα στη ρεματιά του Θεολόγου στη Λοκρίδα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις