Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Η μεγάλη ατυχία του διαρρήκτη – Πέρασε από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Φθιώτιδα: Η μεγάλη ατυχία του διαρρήκτη – Πέρασε από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Ο 35χρονος πρωταγωνιστής της υπόθεσης είδε την τύχη του να τον εγκαταλείπει ξαφνικά. Ο ίδιος μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες…

Τον έπιασαν να οδηγεί χωρίς δίπλωμα και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Δράστης ένας 35χρονος τσιγγάνος, που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (16-01-2018) να οδηγεί το αυτοκίνητό του χωρίς δίπλωμα.

Όπως προέκυψε όμως από την έρευνα της αστυνομίας λίγες ώρες νωρίτερα, το πρωί, μαζί με 2 συνεργούς του, είχαν μπει σε σπίτι στις Ερυθρές Αττικής παραβιάζοντας το παράθυρο και πήραν 500€.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος μάλιστα ήταν αυτό που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής. Ο 35χρονος συνελήφθη ενώ αναζητούνται συνεργοί του. Οι έρευνες επικεντρώνονται στη Φθιώτιδα, όπου ζούσαν οι δράστες.

Νέο χτύπημα από “μαϊμού” λογιστές στην Εύβοια

Η 70χρονη γυναίκα βρισκόταν στο αγρόκτημα της, όταν οι δύο επιτήδειοι την πλησίασαν. Της είπαν ότι ήταν λογιστές και πως ο γιος της δικαιούνταν επιστροφή φόρου 8.000€ από την εφορία.

Την έπεισαν να τους δώσει τα 250€ που είχε πάνω της, ωστόσο τα χρήματα αυτά δεν τους έφταναν.

Πήραν τη γυναίκα πήγαν μαζί τους, πήγαν στο σπίτι της και εκείνη τους έδωσε μία χρυσή λίρα, τρεις χρυσούς σταυρούς και ένα χρυσό ρολόι.

Το περιστατικό συνέβη στο Γυμνό της Εύβοιας και όταν η γυναίκα κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενημέρωσε την αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

Πηγή: tvstar.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις