Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Μετά τη διάρρηξη η διαπίστωση που τον “κούφανε”! Έμεινε… κάγκελο ο ζαχαροπλάστης

Φθιώτιδα: Μετά τη διάρρηξη η διαπίστωση που τον “κούφανε”! Έμεινε… κάγκελο ο ζαχαροπλάστης

Ανήλικοι τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου κρύβονταν πίσω από τις κλοπές οχημάτων σε Βόλο και Μικροθήβες και τις διαρρήξεις καταστημάτων στη Στυλίδα.

Οι αστυνομικοί συνέλαύματος.

Ετσι εξηγείται και το γεγονός ότι οι διαρρήκτες που χτύπησαν σε ζαχαροπλαστείο στη Στυλίδα πήραν μαζί τους φεύγοντας εκτός από τα χρήματα της ταμειακής μηχανής και μία τούρτα, γεγονός που αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τον καταστηματάρχη όταν διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής.

Στη Στυλίδα οι διαφυγόντες τρόφιμοι χτύπησαν και σε ταβέρνα. Οι έρευνες από την Αστυνομία είναι υπό πλήρη εξέλιξη. Επισημαίνεται ότι τα κλεμμένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν όλα, καθώς οι ανήλικοι τα εγκατέλειπαν για να μην αφήνουν τα ίχνη τους και έκλεβαν άλλα κατά το ταξίδι τους με πιθανό προορισμό την Αθήνα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία κατά του 17χρονου, ενώ συνεχίζει τις έρευνες και για τον εντοπισμό των υπολοίπων ανήλικων.

Από την ταβέρνα στη Στυλίδα οι διαφυγόντες τρόφιμοι του Ιδρύματος αφαίρεσαν το ποσό των 2.000 ευρώ. Από το ζαχαροπλαστείο αντίστοιχα άρπαξαν ποσό ύψους 150 ευρώ, ενώ προκάλεσαν φθορές ύψους 250 ευρώ.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις