Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Οι διαρρήκτες του βενζινάδικου έμειναν με μια γεύση γλυκόπικρη – Η στιγμή που φοβήθηκαν!

Φθιώτιδα: Οι διαρρήκτες του βενζινάδικου έμειναν με μια γεύση γλυκόπικρη – Η στιγμή που φοβήθηκαν!

Δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία το «ντου» των κουκουλοφόρων διαρρηκτών τα ξημερώματα, σε βενζινάδικο, στον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Ανθήλης…

Οι άγνωστοι δράστες μπούκαραν λίγο πριν τις 04:30 τα ξημερώματα στο πρατήριο, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Η μέθοδος τους προσομοιάζει με την κλοπή – διάρρηξη που είχε σημειωθεί τον περασμένο Οκτώβριο σε κοντινή επιχείρηση.

Οι δράστες αφαίρεσαν 200 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο, αλλά αυτή τη φορά όμως δεν κατάφεραν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο. Πιθανότατα αιφνιδιάστηκαν από το αντικλεπτικό σύστημα που γέμισε με καπνούς το χώρο, με τους θρασύτατους διαρρήκτες να προβαίνουν σε θραύση όλων των υαλοπινάκων για τη διαφυγή τους.

Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας που συγκεντρώνει στοιχεία για τη δράση των κουκουλοφόρων διαρρηκτών. Ελέγχεται επίσης αν συνδέονται και με τη διάρρηξη – κλοπή που έγινε μεταξύ 17ης και 18ης Νοεμβρίου σε γνωστή επιχείρηση με ανταλλακτικά και αυτοκίνητα, όπου οι δράστες εισέβαλαν σπάζοντας την κεντρική είσοδο με το όχημα που οδηγούσαν.

Στη συγκεκριμένη κλοπή η λεία τους ήταν ένα χρηματοκιβώτιο με έγγραφα, ένα ρολόι χειρός του ιδιοκτήτη και δύο φορολογικούς μηχανισμούς, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, ενώ η ζημιά που άφησαν πίσω τους ξεπερνάει τα 3.000 ευρώ.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις