Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ποινή φυλάκισης σε 32χρονο και 29χρονο για αποπλάνηση ανήλικης – «Έζησε εφιάλτη στα χέρια τους»

Φθιώτιδα: Ποινή φυλάκισης σε 32χρονο και 29χρονο για αποπλάνηση ανήλικης – «Έζησε εφιάλτη στα χέρια τους»

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, επιβλήθηκε στη Φθιώτιδα σε δύο ενήλικες. Κρίθηκαν ένοχοι για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας.

Αναλυτικότερα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας βρέθηκαν ως κατηγορούμενοι για την πράξη της αποπλάνησης, έναν 32χρονο και έναν 29χρονο – σήμερα – από το Καρπενήσι.

Η υπόθεση έρχεται από το μακρινό 2011 – 2012 με τους δύο νεαρούς – τότε – άνδρες, να παρασύρουν τη μικρή μαθήτρια στο σπίτι τους και να την αναγκάζουν σε ερωτική συνεύρεση, δύο φορές, τέλη Ιουνίου και αρχές Αυγούστου του 2011, τη δεύτερη με πρόφαση γενέθλια…

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας…»

Ο 29χρονος υποστήριξε ότι η μαθήτρια ήταν ερωτευμένη μαζί του και ο ίδιος δεν τη γνώριζε προσωπικά και ότι όλα ήταν «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση του 32χρονου, η πράξη της αποπλάνησης συνέβη τον Ιούλιο του 2012, όταν την οδήγησε στο σπίτι του, της έβγαλε τα ρούχα, ενώ φρόντισε να κλειδώσει την πόρτα ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει.

Από την πλευρά του κατηγορουμένου κατατέθηκε ότι δε γνώριζε την ηλικία της μικρής και την είχε πάρει με το αυτοκίνητό του για βόλτα, όταν του ζήτησε να πάνε κάπου πιο ήσυχα. Έτσι την πήγε στο σπίτι του, όπου μόνη της γδύθηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι.

«Εφιάλτης…»

Συγκλονιστική στην κατάθεσή της ήταν η μητέρα της μαθήτριας, για όσα βίωσε η κόρη της. Μια αργοπορία να επιστρέψει στο σπίτι, τους «έβαλε ψύλλους στα αυτιά» και την πίεσαν ώστε να τους περιγράψει τι είχε συμβεί. Τους είπε ότι την ανάγκασαν να κάνει έρωτα μαζί τους και τότε πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το γεγονός.

«Ακόμα και σήμερα η κόρη μας παρακολουθείται από ψυχολόγο. Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τους…», είπε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο, όπου αναγνώστηκε, επίσης, η κατάθεση που είχε δώσει η παθούσα.

Σημειώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι πρωτόδικα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών, με την έφεσή τους να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις