Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Σφαίρες! Αγριογούρουνα αναπτύσσουν ταχύτητα μπροστά στην κάμερα και προκαλούν δέος (Βίντεο)

Φθιώτιδα: Σφαίρες! Αγριογούρουνα αναπτύσσουν ταχύτητα μπροστά στην κάμερα και προκαλούν δέος (Βίντεο)

Κοπάδι με αγριογούρουνα έφτασε για ακόμα μία φορά σε χωράφι στη Φθιώτιδα. Ένα από τα αυτοκίνητα που βρισκόταν στο δρόμο αναγκάστηκε να σταματήσει…

Ένα μεγάλο κοπάδι από 18 αγριογούρουνα καταγράφηκε για μία ακόμη φορά σε βίντεο. Τα αγριογούρουνα διασχίζουν χωράφια στην Γραμμένη του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα πολύ νωρίς το πρωί.

Πλέον είναι πολύ τακτικές οι επισκέψεις των αγριογούρουνων σε κατοικημένες περιοχές και δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα σε καλλιέργειες, ενώ αρκετά είναι και τα τροχαία που έχουν σημειωθεί από την διέλευση των ζώων σε δρόμους. Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μακρακώμης κ. Πάνος Κοντογεώργος.

Ούτε ένα ούτε δυο ούτε τρία αλλά 18 αγριογούρουνα φεύγουν τρέχοντας από την αυλή του σπιτιού μας στην Γραμμένη και πηγαίνουν προς τις ελιές του Δήμου ΝΤΟΥΜΑ . Κοιτάξτε το πόσο γρήγορα τρέχουν !!!!!Ώρα 06.10 το πρωί , με το τζιπ από την κάτω πλευρά είναι ο Κώστας Ντούμας.

Gepostet von Πάνος Κοντογεώργος am Samstag, 4. Juli 2020

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου και πριν νυχτώσει ένα μεγάλο αγριογούρουνο έψαχνε τροφή μέσα στα σπίτια. Την Κυριακή 21/6 όμως και πάλι πριν νυχτώσει, στις 21:00’ κατέφτασαν ολόκληρα κοπάδια! Αυτό που τους φοβίζει περισσότερο είναι ότι στο σημείο που τα αγριογούρουνα ψάχνουν την τροφή τους, παίζουν αμέριμνα παιδιά. Γενικότερα όμως είναι επικίνδυνα για όλους, ενώ προκαλούν και σοβαρές ζημιές.

Πηγή: fonografos.net

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις