Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ταξίδια ταλαιπωρίας με τρένα – Έργα στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Τιθορέας Λιανοκλαδίου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προσωρινή ταλαιπωρία αναμένει αύριο το επιβατικό κοινό που ταξιδεύει με τρένα για Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, λόγω των εργασιών που θα εκτελεστούν στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Τιθορέας-Λιανοκλαδίου από τον ΟΣΕ. Συγκεκριμένα, στο συγκεκριμένο τμήμα…

από τις 04:00 το πρωί του Σαββάτου έως και τις 04:00 το πρωί της Κυριακής, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αναγκαστεί να μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τρένα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Τιθορέας-Λιανοκλαδίου και αντίστροφα. Τα δρομολόγια των βραδινών αμαξοστοιχιών, που αναχωρούν σήμερα στις 23:55 από Αθήνα (αμαξοστοιχία 600) και στις 23:00 (αμαξοστοιχία 601) από Θεσσαλονίκη δεν θα επηρεαστούν ενώ αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1510 με ώρα αναχώρησης 19:17 από την Αθήνα προς το Λιανοκλάδι και 1511 με ώρα αναχώρησης 6:49 από το Λιανοκλάδι προς την Αθήνα.

Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη αύριο μετά τις 7:00 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό της Τιθορέας μέχρι το Λιανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τρένο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Αντίστοιχα οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 5:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λιανοκλαδίου μέχρι την Τιθορέα και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τρένο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε