Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Τεράστιο αγριογούρουνο προκάλεσε τροχαίο – «Το είδα τελευταία στιγμή» (pics)

Φθιώτιδα: Τεράστιο αγριογούρουνο προκάλεσε τροχαίο – «Το είδα τελευταία στιγμή» (pics)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με ένα αγριογούρουνο στη Φθιώτιδα! Το μεγάλο θηλαστικό άφησε έντονο το αποτύπωμά του πάνω στο αυτοκίνητο, αφού είχε κυλιστεί νωρίτερα στις λάσπες…

Η σύγκρουση του αυτοκινήτου με το τεράστιο αγριογούρουνο που μονοπωλεί τις συζητήσεις στη Φθιώτιδα τις τελευταίες ώρες, έγινε λίγο έξω από την Κάτω Τιθορέα και συγκεκριμένα στο 55ο χιλιόμετρο του περιφερειακού Λαμίας – Λιβαδειάς, σύμφωνα με το LamiaReport.gr.

«Μιλάμε για ένα τεράστιο αγριογούρουνο που κάλυψε ξαφνικά όλο το δρόμο και το βρήκα ακριβώς στο κέντρο», λέει o oδηγός, που δυσκολεύεται ακόμα να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διέτρεξε στα καλά καθούμενα.

«Ευτυχώς γνωρίζω από δρόμους νύχτα και δεν τρέχω, όμως ήταν κάτι το απρόβλεπτο και άκρως επικίνδυνο που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Η ζημιά είναι μεγάλη αλλά αυτό είναι το λιγότερο, καθώς πάνω από όλα είναι η σωματική μας ακεραιότητα», πρόσθεσε.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το αγριογούρουνο δεν σκοτώθηκε αλλά σύρθηκε τραυματισμένο τουλάχιστον 150 μέτρα μακριά…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις