Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Θρίλερ με εξαφάνιση μεσήλικα! Η επιθυμία που εξέφρασε στο καφενείο που βρισκόταν

Φθιώτιδα: Θρίλερ με εξαφάνιση μεσήλικα! Η επιθυμία που εξέφρασε στο καφενείο που βρισκόταν

Συναγερμός έχει σημάνει σε αστυνομία και πυροσβεστική για την τύχη ενός 50χρονου από τη Σπερχειάδα που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 50χρονος ζούσε τον τελευταίο καιρό σε χωριό του Δομοκού κοντά στην αδερφή του και το απόγευμα της Τετάρτης (7/10) βγήκε από το σπίτι για να πάει στο καφενείο. Σε κάποια στιγμή εκδήλωσε την επιθυμία να πάει στη Σπερχειάδα, χωρίς να διαθέτει κάποιο αμάξι ή να υπάρχει συγκοινωνία τη συγκεκριμένη ώρα. Από τότε αγνοείται η τύχη του χωρίς κανένας να τον έχει δει.

Ειδοποιήθηκαν τα δύο Αστυνομικά Τμήματα Δομοκού – Σπερχειάδας, που ξεκίνησαν αναζητήσεις στις περιοχές ευθύνης τους από Σπερχειάδα μέχρι Αγόριανη χωρίς αποτέλεσμα. Στις πρώτες αναζητήσεις συμμετείχαν και πυροσβέστες από την Υπηρεσία Μακρακώμης και το Κλιμάκιο Δομοκού, ωστόσο το πυκνό σκοτάδι δε βοήθησε στις έρευνές τους.

Όλοι τους έχουν αγωνία για την τύχη του 50χρονου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη δυτική Φθιώτιδα, όπου ήταν και το πατρικό του σπίτι. Οι αναζητήσεις ξεκίνησαν και πάλι με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ στις έρευνες θα πάρουν μέρος και πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις