Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Θρήνος μετά το νέο εργατικό δυστύχημα – Δάκρυα για τον 36χρονο που σκοτώθηκε!

Φθιώτιδα: Θρήνος μετά το νέο εργατικό δυστύχημα – Δάκρυα για τον 36χρονο που σκοτώθηκε!

Η είδηση έπεσε βαριά πρώτα στη ΛΑΡΚΟ και τη Λάρυμνα και μετά σε όλη τη Λοκρίδα και τη Φθιώτιδα, αλλά και όπου ήταν γνωστός ο 36χρονος Άρης Δάρρας, που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7) σε εργατικό δυστύχημα στη γερανογέφυρα της νικελοβιομηχανίας…

Η ώρα ήταν 12:30 όταν γραφόταν ο τραγικός επίλογος στη σύντομη ζωή ενός ανθρώπου που αγαπούσε όλη η περιοχή. Με δάκρυα στα μάτια φίλοι και γνωστοί του, δεν έλεγαν τίποτε άλλο παρά πόσο καλό παιδί ήταν.

Μεγάλος ο πόνος σε μια περιοχή που έχει ντυθεί πολλές φορές στα μαύρα για να πενθήσει θύματα της βαριάς βιομηχανίας της περιοχής. Αυτή τη φορά πονάει για το χαμό του Άρη.

Είχε τελειώσει ηλεκτρονικός μηχανικός στο ΤΕΙ Λαμίας και είχε πιάσει δουλειά στη ΛΑΡΚΟ. Την ώρα που έγινε το κακό ήταν στη ρύθμιση της αξιοπιστίας του μεγάλου μηχανήματος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μέχρι πέρυσι το χειμώνα αγωνιζόταν ακόμη για την αγαπημένη του Προοδευτική, αλλά αποφάσισε να βοηθήσει περισσότερο ως γενικός αρχηγός με το ενδιαφέρον του στα μικρά των Ακαδημιών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις