Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Χάλασε το προξενιό και μίλησαν τα όπλα – Τραυματίες από τους πυροβολισμούς που έπεφταν βροχή

Φθιώτιδα: Χάλασε το προξενιό και μίλησαν τα όπλα – Τραυματίες από τους πυροβολισμούς που έπεφταν βροχή
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι οικογένειες τα είχαν συμφωνήσει αλλά το προξενιό στη Φθιώτιδα έμελλε να χαλάσει, με ένα τρόπο άκρως επεισοδιακό. Ανάστατη η Ανθήλη, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυξημένα…

Σε Σικάγο από τα παλιά, μετατράπηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (06-07-2021) η περιοχή της Ανθήλης. Τα τηλέφωνα στην αστυνομία έπεφταν βροχή μιας και από τον καταυλισμό των Ρομά ακούγονταν πυροβολισμοί, που όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, προέρχονταν από δύο οικογένειες που τσακώνονταν μεταξύ τους δημιουργούντας όλον αυτό το σαματά γιατί δεν προχώρησε η συμφωνία που είχαν για γάμο μεταξύ μελών τους.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η ελληνική αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα μιας και οι κάτοικοι του χωριού είχαν πανικοβληθεί από τους συνεχόμενους πυροβολισμούς που έπεφταν για πάνω από μισή ώρα.

Οι πληροφορίες του lamianow.gr αναφέρουν ότι οι δύο οικογένειες τσακώθηκαν και έφτασαν στα άκρα διότι υπήρχε προξενιό στα “σκαριά” το οποίο δεν προχώρησε και αφού πιάστηκαν στα χέρια και έπεσε ξύλο στη συνέχεια πήραν τα όπλα για να λύσουν τις διαφορές τους.

Κατά τις ίδιες πηγές ένα άτομο τραυματίστηκε από σκαγιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ δύο ακόμη Ρομά τραυματίστηκαν πιο ελαφρά από την αντιπαράθεση για την οποία 8 άτομα προσήχθησαν στο τμήμα. Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή παραμένουν αυξημένοι, καθώς εκφράζονται φόβοι για συνέχιση του επεισοδίου, εντός της ημέρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις