Σάββατο, 13 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Φυλακές Δομοκού: Η σύντροφος βαρυποινίτη έδωσε τα ρέστα της, για να περάσει ναρκωτικά στο κελί

Φυλακές Δομοκού: Η σύντροφος βαρυποινίτη έδωσε τα ρέστα της, για να περάσει ναρκωτικά στο κελί

Η σύντροφος του βαρυποινίτη πήγε στο επισκεπτήριο και ζήτησε από τους αστυνομικούς να παραδώσουν στον αγαπημένο της, τα ρούχα που είχε μαζί της…

Με την αλλαγή των εποχών, δημιουργείται η ανάγκη και στους κρατούμενους των φυλακών να αλλάξουν το ρουχισμό τους, τα οποία προμηθεύονται από δικά τους πρόσωπα τις ημέρες των επισκεπτηρίων.

Σε ένα τέτοιο επισκεπτήριο το μεσημέρι της Παρασκευής (16/9) η 39χρονη σύντροφος αλλοδαπού βαρυποινίτη, που είναι έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, έφερε διάφορα μπουφάν ενόψει χειμώνα για τον άνθρωπό της.

Ωστόσο ο εξονυχιστικός έλεγχος των σωφρονιστικών υπαλλήλων έδειξε ότι τα «δώρα» δεν είχαν καμία σχέση με… τον καιρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, εντοπίστηκαν γύρω στα 170 γραμμάρια ηρωίνης επιμελώς ραμμένα, διάσπαρτα μέσα στις φόδρες από τα μπουφάν!

Ήταν με τόση μαεστρία ραμμένα, που δε φαινόταν με τίποτα, ούτε ακόμη και αν το ψηλάφιζες στο σωστό σημείο. Όταν ξήλωσαν όμως το πρώτο τζάκετ και εντόπισαν τα πρώτα σακουλάκια, σύντομα βρέθηκαν και τα υπόλοιπα.

Άμεσα κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου και σχηματισμός σχετικής ποινικής δικογραφίας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις