Σάββατο, 24 Φεβ.
17oC Αθήνα

Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: Πρόλαβαν την αυτοκτονία 21χρονου – «Δεν χρειάζεται να φορέσετε μαύρα»

Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: Πρόλαβαν την αυτοκτονία 21χρονου – «Δεν χρειάζεται να φορέσετε μαύρα»

Στιγμές αγωνίας στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου μετά το μήνυμα που έστειλε νεαρός σε συγγενή του. Αστυνομικοί πρόλαβαν την αυτοκτονία μετά από ταχύτατη επιχείρηση…

Ο νεαρός από το Μεσολόγγι δεν έκανε πράξη την απειλή για αυτοκτονία, επειδή οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν γρήγορα και τον εντόπισαν ζωντανό στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Ο 21χρονος περπατούσε τη στιγμή που έφτασε στο σημείο περιπολικό, με τους αστυνομικούς να τον αναγνωρίζουν και να τον ακινητοποιούν. Είχε προηγηθεί ένα μήνυμα που έστειλε ο ίδιος σε στενό συγγενικό του πρόσωπο. Μέσα από αυτό τόνιζε πως έχει πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει και καλούσε τους δικούς του ανθρώπους να μην φορέσουν μαύρα στην κηδεία του.

Πιο αναλυτικά η αστυνομία απέτρεψε την αυτοκτονία το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, μετά από ενημέρωση ότι νεαρός άνδρας από το Μεσολόγγι προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα η αστυνομία ειδοποιήθηκε από στενό συγγενικό πρόσωπο του νεαρού άνδρα ο οποίος είχε στείλει μήνυμα εκφράζοντας την πρόθεση να αυτοκτονήσει πέφτοντας από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν χρειάζεται να φορέσετε μαύρα».

Η συγγενής του 21χρονου ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που με την σειρά της ειδοποίησε την εταιρεία Γέφυρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» περιπολικό από το Α.Τ. Ναυπάκτου κινητοποιήθηκε άμεσα και εντόπισε την μοτοσυκλέτα του νεαρού κοντά στην Γέφυρα και τον ίδιο να κινείται πεζός.

Τον μετέφεραν στο Α.Τ. Μεσολογγίου και στην συνέχεια δόθηκε Εισαγγελική εντολή για ψυχιατρική εξέταση του νεαρού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις