Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γεωργία Μπίκα: Έτσι έφτασε στον Άρειο Πάγο με τον δικηγόρο της – Τα πανό και το σύνθημα που ακούστηκε

Γεωργία Μπίκα: Έτσι έφτασε στον Άρειο Πάγο με τον δικηγόρο της – Τα πανό και το σύνθημα που ακούστηκε

Η Γεωργία Μπίκα έφτασε στον Άρειο Πάγο, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της. Η καταγγελία που είχε κάνει στη Θεσσαλονίκη, είχε προκαλέσει αίσθηση και πανελλήνιο ενδιαφέρον. Η ίδια επιμένει ότι ο βιασμός της, θα αποδειχθεί όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει…

Στον Άρειο Πάγο έφτασε λίγο μετά τις 12.00 η Γεωργία Μπίκα συνοδευόμενή από το δικηγόρο της Νίκο Διαλύνα, προκειμένου να αμφισβητήσει το βούλευμα που απαλλάσσει τον 27χρονο που έχει καταγγείλει ως βιαστή της.    

Η 24χρονη είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού την παραμονή της πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, από γόνο πολύ γνωστής και εύπορης οικογενείας.   

Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί γυναίκες οι οποίες με την παρουσία τους ήθελαν να στηρίξουν την 24χρονη. «Με τη Γεωργία ως της δικαίωση», έγραφαν τα συνθήματα στα πανό που κρατούσαν οι συγκεντρωμένες γυναίκες.      

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε έκανε δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις