Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Για μήνες ήταν στη θάλασσα το πτώμα που βρέθηκε στην Κρήτη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά το Πάσχα θα υπάρξουν απαντήσεις στην υπόθεση με το ακέφαλο πτώμα που εντοπίστηκε την Κυριακή των Βαΐων στην παραλία “Βίγγλια” του Δήμου Κισσάμου. Κι αυτό γιατί η κατάσταση στην οποία βρέθηκε, δεν επιτρέπει σε κανέναν να βγάλει συμπεράσματα και πορίσματα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας ο ιατροδικαστής Κρήτης Αντώνης Παπαδομανωλάκης “το μόνο σίγουρο με το πτώμα αυτό είναι ότι ήταν στη θάλασσα για αρκετούς μήνες” και συμπληρώνει ότι τις επόμενες ημέρας θα σταλεί – κατά πάσα πιθανότατα στην Αθήνα – δείγμα από τα οστά προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση του DNA από όπου και θα δοθεί η απάντηση στο αν πρίκειται για άντρα ή για γυναίκα.

Τόσο ο κ. Παπαδομανωλάκης όσο και ο Ιατροδικαστής Χανίων κ. Σταμάτης Μπελιβάνης, περιγράφουν ένα αποκρουστικό θέαμα. Εκτός από το κεφάλι που έλειπε, έλειπαν κι άλλα μέρη του σώματος όπως τα κάτω άκρα, λέει ο κ. Μπελιβάνης. Το μόνο σίγουρο – συμπληρώνει – είναι ότι ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το πτώμα, δεν αποκεφαλίστηκε. Το κεφάλι αποκολλήθηκε όσο περνούσε ο καιρός και η σήψη…

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε