Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννενα: Αναπάντεχος θάνατος 40χρονου στο σπίτι που έμενε τα τελευταία χρόνια

Γιάννενα: Αναπάντεχος θάνατος 40χρονου στο σπίτι που έμενε τα τελευταία χρόνια

Η Καθαρά Δευτέρα στα Γιάννενα σημαδεύτηκε από την είδηση του θανάτου ενός 40χρονου, που εργαζόταν και έμενε στην πόλη τα τελευταία χρόνια…

Ο θάνατος του 40χρονου στα Γιάννενα διαπιστώθηκε όταν οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και μπήκαν μέσα. Ο νεαρός εργάτης ήταν νεκρός στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει και έμενε τα τελευταία χρόνια. Η σορός του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και οι γιατροί περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, για να καταλήξουν στα αίτια του θανάτου του. Τις διαδικασίες για να αποκαλυφθεί αυτό που είχε συμβεί, είχε κινήσει ο καλύτερος φίλος του, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας στο σπίτι που διέμενε στα Γιάννενα, ένας 40χρονος αλλοδαπός αλβανικής υπηκότητας. Ειδικότερα, φίλος του, που αδυνατούσε να επικοινωνήσει μαζί του ειδοποίησε την Αστυνομία με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στην περιοχή και να εντοπίζουν τον 40χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο ενώ από την έρευνα των αστυνομικών δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με το epirus-tv, τα ακριβή παθολογικά αίτια θανάτου του 40χρονου αλλοδαπού θα φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις