Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννενα: Δείτε σε βίντεο πώς και πού είχε κρύψει 30 κιλά ναρκωτικά στο αυτοκίνητο που οδηγούσε

Γιάννενα: Δείτε σε βίντεο πώς και πού είχε κρύψει 30 κιλά ναρκωτικά στο αυτοκίνητο που οδηγούσε

Οι πληροφορίες των αστυνομικών στα Γιάννενα αποδείχθηκαν σωστές. Ο έλεγχος στο αυτοκίνητο καταγράφηκε σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα…

Στη σύλληψη ενός Έλληνα προχώρησαν χθες (17-01-2023) το μεσημέρι σε περιοχή των Ιωαννίνων αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Έλληνα να οδηγεί ιδιόκτητο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Κατά τον εξονυχιστικό έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, αποκαλύφθηκαν ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στις οποίες είχε αποκρύψει 55 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 30 κιλών και 300 γραμμαρίων.

Εκτός από τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν ακόμη το χρηματικό ποσό των 16.300 ευρώ και κυνηγητικό όπλο, που κατείχε παράνομα, τα οποία βρέθηκαν σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις