Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γιάννενα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε φονική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων [pics]

ΦΩΤΟ από το epirus-tv-news
ΦΩΤΟ από το epirus-tv-news

Αποκαλυπτικές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας. Διακόπηκε η κυκλογορία μετά το τροχαίο δυστύχημα. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια που το προκάλεσαν…

Η σφοδρή σύγκρουση 2 οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.00 στoν κόμβο Καρδαμιτσίων, στη συμβολή της παράκαμψης της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων, με την παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας,πριν την σήραγγα προς το αεροδρόμιο. Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, δύο οχήματα της Π.Υ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν ο συνοδηγός του οχήματος που κινούνταν στην περιφερειακή οδό να ανασυρθεί νεκρός και σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός, ενώ πιο ελαφρά τραύματα φέρει ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ως αιτία του δυστυχήματος φέρεται να είναι η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Τα ακριβή ωστόσο αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν καταγραφεί αρκετά τροχαία με αρκετά εξ αυτών σοβαρα.

Πηγή: epirus-tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε