Σάββατο, 2 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιάννενα: Η στιγμή που αυτοκίνητο παίρνει φωτιά από μηχανική βλάβη – Βίντεο

Γιάννενα: Η στιγμή που αυτοκίνητο παίρνει φωτιά από μηχανική βλάβη – Βίντεο

Το αυτοκίνητο παίρνει φωτιά εν κινήσει έξω από τα Γιάννενα. Η οδηγός καταφέρνει να βγει δίχως να τραυματιστεί και βλέπει την καταστροφή…

Εφιαλτικές στιγμές για την οδηγό έξω από τα Γιάννενα, όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εκδηλώθηκε φωτιά. Ευτυχώς η ίδια κατάφερε να βγει έγκαιρα και δεν τραυματίστηκε. Οι φλόγες όμως επεκτάθηκαν πριν φτάσουν στο σημείο πυροσβέστες και κατέστρεψαν το όχημα ολοσχερώς. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι αυτή προκλήθηκε από μηχανική βλάβη.

Ήταν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων – Τρικάλων περίπου 1-2 χλμ μετά τη διασταύρωση Λιγκιάδων παραδόθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς καθώς και η αστυνομία. Η οδηγός του αυτοκινήτου ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της αφού για καλή της τύχη και παρά την ατυχία της, πρόλαβε να βγει από το όχημα πριν αυτό παραδοθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά από την οποία το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

Τα ακριβή ωστόσο αίτια του συμβάντος ερευνά το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ Ιωαννίνων. Δείτε το βίντεο του epirus-tv…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις