Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιάννενα: Καθηγητής πουλούσε σημειώσεις σε φοιτητές έναντι 8 ευρώ! Μπήκε στον “πάγο” μετά τις αποκαλύψεις

Γιάννενα: Καθηγητής πουλούσε σημειώσεις σε φοιτητές έναντι 8 ευρώ! Μπήκε στον “πάγο” μετά τις αποκαλύψεις

Ο καθηγητής κατάφερε να βγάζει έξτρα χρήματα, πέραν του μισθού του. Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν σάλο…

Θέση για τις καταγγελίες περί πώλησης σημειώσεων σε φοιτητές από συγκεκριμένο καθηγητή, πήρε το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα υπάρξει μέριμνα επιστροφής των χρημάτων στους φοιτητές που έχουν ήδη τις ανατυπωμένες σημειώσεις του καθηγητή και η εξέταση του μαθήματος μετατίθεται για το τέλος της εξεταστικής οπότε και θα γίνει από τριμελή επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες παγώνει και η σύμβαση του συγκεκριμένου διδάσκοντα που έληγε στο τέλος Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, πουλούσε τις σημειώσεις έναντι 8 ευρώ. Τις αγόρασαν 83 φοιτητές.

Το μάθημα, που κανονικά ήταν να εξεταστεί την περασμένη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, μετατέθηκε για το τέλος της εξεταστικής και θα γίνει από τριμελή επιτροπή, από τους διδάσκοντες του τμήματος.

Πρόκειται για το μάθημα Αναπτυξιακή-Γνωστική Νευροψυχολογία το οποίο διδάσκονταν στο χειμερινό εξάμηνο και το οποίο είχε ανατεθεί με σύμβαση σε διδάσκοντα, ο οποίος έχει προσληφθεί μέσω του προγράμματος απόκτησης ακαδημαϊκής εμπειρίας για κατόχους διδακτορικού.

Πηγή: epirusnews.eu

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις