Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννενα – Κορονοϊός: Πέθανε στα 40 η Αλεξάνδρα Σιώζου – Το άγνωστο δράμα και η τελευταία επιθυμία της

Γιάννενα – Κορονοϊός: Πέθανε στα 40 η Αλεξάνδρα Σιώζου – Το άγνωστο δράμα και η τελευταία επιθυμία της

Η Αλεξάνδρα Σιώζου έφυγε από τη ζωή στα 40 της χρόνια και τα Γιάννενα θρηνούν το χαμό της. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε χάσει τη μάχη και ο πατέρας της, επίσης από κορονοϊό.

Σκληρή μάχη με τον κορονοϊό έδωσε για δυο ολόκληρους μήνες η Αλέκα Σιώζου, ανιψιά του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη, ωστόσο νικήθηκε και άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλευόταν.

Η οικογένειά της, που μέσα σε λίγες εβδομάδες θρήνησε πατέρα και κόρη, κάνει έκκληση στον κόσμο να εμβολιαστεί.  Ανοίγει λογαριασμό στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19. Οι δικοί της άνθρωποι τονίζουν ότι θα υλοποιήσουν την τελευταία της επιθυμία, που ήταν η σορός να αποτεφρωθεί.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση, εξέδωσε η ΑΕΣ Συνεταιριστική Οινοποιίας Ηπείρου Α.Ε. – ZOINOS WINERY στην οποία εργαζόταν. Όπως αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΣ Συνεταιριστικής Οινοποιίας Ηπείρου Α.Ε. – ZOINOS WINERY εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό της εργαζόμενης στον Γ.Α.Σ.Ι “ΕΝΩΣΗ αγροτών” Αλεξάνδρας Σιώζιου προς την οικογένειά της και τους οικείους της.

Στην μνήμη της καταθέτει χρηματικό ποσό στον λογαριασμό που άνοιξε η οικογένειά της, για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Αλέκα. Για την Α.Ε.Σ. Συν/κη Οινοποιία Ηπείρου Α.Ε.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας της, αποφασίστηκε να ανοιχθεί λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούνε να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR0801713010006301010337871

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις