Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιάννενα: «Κουρέλι» η ελληνική σημαία σε ένα από τα στολίδια της πόλης

Γιάννενα: «Κουρέλι» η ελληνική σημαία σε ένα από τα στολίδια της πόλης

Η ελληνική σημαία παραμένει σκισμένη στα Γιάννενα, με τις αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής να είναι συνεχείς. Κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει μπει στη διαδικασία, να την αντικαταστήσει…

Κουρέλι η ελληνική σημαία στα Γιάννενα. Εικόνες που αν μη τι άλλο προβληματίζουν, όχι μόνο επειδή για ακόμα μία φορά βλέπουμε την σημαία μας σε αυτή την κατάσταση αλλά κυρίως επειδή αυτή η εικόνα έρχεται από την ακριτική Ελλάδα, από ένα μέρος γεμάτο ακρίτες αλλά και στρατό, με βαριά ιστορία που αν μη τι άλλο θα πίστευε κανείς πως ο σεβασμός στην ελληνική σημαία θα ήταν μεγαλύτερος.

Την εικόνα αυτής της ξεσκισμένης κουρελιασμένης σημαίας έστειλε αναγνώστης που όπως φαίνεται βαρέθηκε να περιμένει πότε δεν θα μείνει ούτε κλωστή από το εθνικό μας σύμβολο που έγινε κουρέλι μήπως και τότε κάποιος την αντικαταστήσει.

Η σημαία όπως βλέπουμε έχει πραγματικά διαλυθεί και μόνο εθνικό σύμβολο δεν θυμίζει. Και όλα αυτά σε μία μεγάλη πόλη με βαριά ιστορία.

Τα Ιωάννινα και το ΠΕΑΚΙ το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, το επισκέπτονται καθημερινά αμέτρητοι πολίτες για να αθληθούν

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις