Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Γιάννενα: Ο απίθανος λόγος που έγινε ελεγχόμενη έκρηξη στην πολυκατοικία που μένει Αλβανός διπλωμάτης

Θέμα συζήτησης στα Γιάννενα τα όσα έγιναν σε πολυκατοικία που μένει διπλωμάτης. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και πυροτεχνουργός…

Αναστάτωση σε γειτονιά στα Γιάννενα, με τον αστυνομικό φρουρό να εντοπίζει ξαφνικά ένα πακέτο που έκρινε ότι είναι ύποπτο. Τηλεφώνησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και πολύ γρήγορα έσπευσαν στην περιοχή συνάδελφοί του. Λίγη ώρα μετά διαπιστώθηκε πως το δέμα δεν ήταν ύποπτο. Κάποιος ή κάποιοι το άφησαν, για να προκαλέσουν κατά πάσα πιθανότητα, αυτή την ανησυχία.

Πιο αναλυτικά, άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία στα Γιάννενα, αργά την νύχτα της Παρασκευής (04-02-2022), όταν ειδοποιήθηκε για ύποπτο αντικείμενο που είχαν εναποθέσει άγνωστοι σε πυλωτή πολυκατοικίας όπου διαμένει διπλωμάτης από την Αλβανία, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Ο αστυνομικός φρουρός που υπάρχει στο οίκημα διαπίστωσε ότι στην πυλωτή είχε αφεθεί ένα πακέτο τυλιγμένο με ύφασμα και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργός.

Μετά από ελεγχόμενη έκρηξη διαπιστώθηκε ότι το τυλιγμένο πακέτο περιείχε μία πέτρα. Οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να εντοπιστεί το άτομο που άφησε το πακέτο στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις