Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γιάννενα: Ο τραυματισμένος οδηγός της γαλακτοβιομηχανίας ”ξεσκεπάστηκε” στο νοσοκομείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων και έδειχνε σοκαρισμένος – Λίγη ώρα μετά όμως έμπαιναν στη θέση τους, όλα τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης…

Οι δράστες της χθεσινής ληστείας, που έγινε σε βάρος οδηγού γαλακτοβιομηχανίας στα Γιάννενα, δεν ήταν δύο αλλά… ένας και μάλιστα ο ίδιος ο καταγγέλλων όπως αποδείχθηκε έπειτα από τις έρευνες της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα χθές το πρωί (15-04-2013) καταγγέλθηκε στην αστυνομία από έναν 37χρονο, οδηγό διανομέα γαλακτοβιομηχανίας στα Γιάννενα ότι άγνωστοι του επιτέθηκαν γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα έξω από την βιομηχανία και αφού τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πόδι του πήραν το ποσό των 1.900 ευρώ, που προέρχονταν από εισπράξεις πελατών της εταιρίας.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, αστυνομικοί της ασφάλειας που άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση διαπίστωσαν ότι κάτι δεν «κόλλαγε» στην όλη ιστορία.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας και αφού εκτίμησαν όλα τα στοιχεία συνέλαβαν τον 37χρονο γιατί όπως αποδείχθηκε ήταν ο μοναδικός δράστης ο οποίος είχε δημιουργήσει όλη αυτήν την ιστορία προκειμένου να ιδιοποιηθεί το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να αυτοτραυματιστεί για να γίνει πιστευτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Βρήκαν το παιδί τους νεκρό στο δωμάτιο που κοιμόταν – Τραγωδία στο Μαντούδι!

Πάτρα: Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και είδαν μια νεαρή να κρέμεται από το μπαλκόνι της!

Τρίκαλα: Από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αγρότισσα με τακούνια και ταγιέρ! (Φωτό)

Αχαϊα: Δάκρυα και πόνος για τον θάνατο νεαρού πατέρα δύο παιδών – Φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε