Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιάννενα: Πέθανε ο άντρας που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Γιάννενα: Πέθανε ο άντρας που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η πτώση στο κενό του στοίχισε τη ζωή. Ο άτυχος άντρας πέθανε σε νοσοκομείο στα Γιάννενα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή…

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στα Γιάννενα μετά την πτώση του 78χρονου στο κενό. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για δυστύχημα, με τον άτυχο άντρα να γλιστράει ενώ εκτελούσε εργασίες ενόψει της κακοκαιρίας. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να τον συγκρατήσει. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνει στο σημείο και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Οι γιατροί τον έβαλαν στην εντατική, αλλά ο οργανισμός του ηλικιωμένου δεν άντεξε.

Υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά του ο 78χρονος που έπεσε από μπαλκόνι 1ου ορόφου το απόγευμα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου ,στην περιοχή των Αμπελοκήπων στα Γιάννενα.

Όπως ανέφεραν συγγενείς του, ο 78χρονος άνδρας είχε βγει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες προστασίας της οικίας του ενόψει της κακοκαιρίας της Κυριακής όταν γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με το epirus-tv, στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ηλικιωμένο άνδρα και τον διακόμισε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών όμως, δεν τα κατάφερε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις