Site icon NewsIT

Γιάννενα: Σοβάδες από το ταβάνι στα θρανία μαθητών – Οι εικόνες που προβληματίζουν από το σχολείο [pics]

10.10.2018 | 11:30
Γιάννενα: Σοβάδες από το ταβάνι στα θρανία μαθητών – Οι εικόνες που προβληματίζουν από το σχολείο [pics]

Οι σοβάδες έπεσαν στην τάξη και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός. Οι μαθητές είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποχή...

Από το περιστατικό που συνέβη στο 1ο Λύκειο στα Γιάννενα δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός από καθαρή τύχη, ωστόσο τα μαθήματα διεκόπησαν και το σχολείο έκλεισε.

Μαθητές και γονείς διαμαρτύρονται ότι μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, ενώ προβλήματα υπάρχουν και σε άλλες αίθουσες του σχολείου.

Επιπλέον, οι μαθητές ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε αποχή από τα μαθήματά τους τις επόμενες μέρες, αν δεν υπάρξει πλήρης έλεγχος των κτηριακών εγκαταστάσεων και άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

“Θέλουμε να υπάρξει μία οριστική λύση για το σχολείο μας. Να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο κτίριο. Αν αυτό δεν γίνει η αποχή μας θα συνεχιστεί” ανέφερε ο πρόεδρος του 15μελους των μαθητών Νίκος Ζαρκάδας.

Οι εικόνες από το σχολείο στα Γιάννενα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και πέρυσι στο ίδιο σχολείο, καθώς έμπαιναν νερά από την οροφή, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι αίθουσες και να σταματούν τα μαθήματα.

Ενήμεροι για την κατάσταση είναι όλοι οι αρμόδιοι του Δήμου Ιωαννίνων, ενώ στο σχολείο μετέβη και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να επιθεωρήσει τις ζημιές.

Πηγή: epiruspost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version