Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιάννενα: Συνελήφθη μαθητής Λυκείου που πήγε σχολική εκδρομή με αυτόν τον σουγιά

Γιάννενα: Συνελήφθη μαθητής Λυκείου που πήγε σχολική εκδρομή με αυτόν τον σουγιά

Ακόμα μία σχολική εκδρομή στα Γιάννενα πήρε απρόβλεπτη τροπή. Μαθητής συνελήφθη για σουγιά 19 εκατοστών, που βρέθηκε στην κατοχή του…

Τρίτο περιστατικό με σχολική εκδρομή στα Γιάννενα που απασχολεί την αστυνομία μέσα σε μια εβδομάδα. Ένας ανήλικος μαθητής Λυκείου από τα Μέγαρα που βρισκόταν στην πόλη για εκδρομή συνελήφθη χθες το μεσημέρι (11-04-2024) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, για τον σουγιά που βρέθηκε στην κατοχή του.

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο ελέγχων για την αποτροπή και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των νέων, έκπληκτοι διαπίστωσαν, ότι ο ανήλικος έφερε αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και σουγιά μήκους περίπου 19 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο μαθητής συνελήφθη, ενώ συνελήφθησαν επίσης για παραμέληση εποπτείας η υπεύθυνη καθηγήτρια της σχολικής εκδρομής και ο πατέρας του ο οποίος μετέβη αυτοβούλως στην Αστυνομία, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις