Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιαννιτσά: Αρνήτρια μπούκαρε στο νοσοκομείο και έπιασε νοσηλεύτρια από τα μαλλιά

Γιαννιτσά: Αρνήτρια μπούκαρε στο νοσοκομείο και έπιασε νοσηλεύτρια από τα μαλλιά
Φωτογραφία Reuters

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και το οποίο έγινε γνωστό μετά από σχετική αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα αρνήτρια «μπούκαρε» στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν η μητέρα της και «άρπαξε» νοσηλεύτρια από τα μαλλιά, ενώ στη συνέχεια της έστειλε απειλητικό μήνυμα μέσω facebook.

Για τα όσα έγιναν έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε συστάσεις προς την κόρη της ασθενούς.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Γιαννιτσών, Σίμος Φωστηρόπουλος, μιλάει στο newsit.gr για το περιστατικό.  Όλα ξεκίνησαν όπως περιγράφει, όταν η γυναίκα «προσπάθησε να κάνει μια τηλεφωνική επικοινωνία για να μάθει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της. Η συναδέλφισσα που ήταν στην βάρδια της, ήταν φορτωμένη με τα περιστατικά και της είπε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει εκείνη τη στιγμή. Μετά από λίγο η γυναίκα εισέβαλε στο νοσοκομείο χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και απαιτούσε να μην γίνει κάποια ενέργεια εμβολιασμού στη μητέρα της. Η μητέρα της, να σημειωθεί ότι είχε άλλο πρόβλημα, καρδιολογικό. Έπειτα, την διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν κάτι χωρίς την συγκατάθεση τη δικής της και της μητέρας της, απλά την κρατούσαν μέσα για θεραπευτική αγωγή και ιατρική παρακολούθηση. Στη συνέχεια, επιτέθηκε στην νοσηλεύτρια λεκτικά και σωματικά. Την έπιασε από τα μαλλιά, αλλά ευτυχώς παρενέβησαν άλλοι συνάδελφοι που βρίσκονταν στο χώρο και την σταμάτησαν. Κλήθηκε η αστυνομία, η γυναίκα έφυγε όμως αμέσως από τον χώρο του νοσοκομείου».

Η ίδια δεν σταμάτησε όμως εκεί, όταν έφυγε έστειλε, όπως πληροφορούμαστε, ένα μήνυμα μέσω facebook στην νοσηλεύτρια και την απειλούσε.

Αναστασία Σταματοπούλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις