Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Τρικαλινός: Βρέθηκε κομμάτι από το δίπλωμα του 52χρονου στο αυτοκίνητο που κάηκε στον Βόλο

Γιώργος Τρικαλινός: Βρέθηκε κομμάτι από το δίπλωμα του 52χρονου στο αυτοκίνητο που κάηκε στον Βόλο

Όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Τρικαλινός ήταν ο άντρας που απανθρακώθηκε μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο, στον Αλμυρό του Βόλου…

Πληθαίνουν οι ενδείξεις για το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος στον Βόλο. Τον άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από το αυτοκίνητο που οδηγούσε και κατέληξε στο κενό από γέφυρα. Η σορός του εντοπίστηκε απανθρακωμένη και ήταν αδύνατον να γίνει αναγνώριση. Αναμένεται η διαδικασία λήψης DNA από τη μητέρα του. Το γεγονός πάντως πως ο Γιώργος Τρικαλινός δεν έχει δώσει σημεία ζωής και πως το αυτοκίνητο που κάηκε ανήκε στον πατέρα του, ελαχιστοποίησε τις όποιες ελπίδες υπήρχαν από την πρώτη στιγμή. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα κρίσιμο στοιχείο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το εύρημα που οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση πως η σορός ανήκει στον Γιώργο Τρικαλινό, είναι ένα κομμάτι από το δίπλωμα οδήγησής του, που εντοπίστηκε μέσα στο καμένο αυτοκίνητο. Εχουν επίσης καταγραφεί και κάποια άλλα στοιχεία που παραπέμπουν στον ίδιο. Το αυτοκίνητο ανήκε στον πατέρα του, που είχε πεθάνει πριν από 9 μήνες και ο 52χρονος ήθελε να το πουλήσει.

Για τις συνθήκες θανάτου του άτυχου άντρα ήρθαν στο φως τις τελευταίες ώρες νεότερες πληροφορίες, από καταθέσεις μαρτύρων που βρέθηκαν στο σημείο, λίγα λεπτά μετά την πτώση του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο 52χρονος καλούσε σε βοήθεια μόλις η φωτιά τύλιξε το αυτοκίνητο, αλλά οι φλόγες επεκτάθηκαν με μεγάλη ταχύτητα. Ο οδηγός περικυκλωμένος από τις φλόγες κι ενώ το σώμα του καίγονταν βγήκε από το αυτοκίνητο, αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο τον βρήκαν απανθρακωμένο.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου που φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο, μέχρι να γίνει η επίσημη αναγνώριση, μέσω της διαδικασίας λήψης DNA από τη μητέρα του. Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει και η σύζυγος του 52χρονου που παραμένει στην Ολλανδία με το παιδί της. Η γυναίκα μίλησε στο Live News και τόνισε πως περιμένει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία.

Ο Γιώργος Τρικαλινός, ήταν γιος του πανεπιστημιακού Χρήστου Τρικαλινού, γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού. Ηταν σεφ και πολύ αγαπητός. Η προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε κινητήρα υγραερίου και πιθανότατα γι’ αυτό εξερράγη σε χρόνο ρεκόρ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις