Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκόρντον Ράμσεϊ: Με υπερπολυτελές σκάφος, καταδύσεις και συμβόλαια εχεμύθειας η επίσκεψη του σεφ στα Χανιά (pics)

Γκόρντον Ράμσεϊ: Με υπερπολυτελές σκάφος, καταδύσεις και συμβόλαια εχεμύθειας η επίσκεψη του σεφ στα Χανιά (pics)

Δύο μέρες στα Χανιά για τα γυρίσματα της εκπομπής του βρέθηκε ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ. Επισκέφθηκε πολλά σημεία, αυτά όμως που τον «μάγεψαν» ήταν το νησί της  Γραμβούσα και η παραλία του Μπάλου. 

Η ομάδα του διάσημου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αποτελούνταν από 45 άτομα και η παραγωγή είχε στη διάθεση της υπερπολυτελή σκάφη, drone, υποβρύχιες κάμερες, βαν, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ενώ τηρούνταν πολύ αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr τα γυρίσματα που κράτησαν σχεδόν 8 ώρες έγιναν στην όμορφη λιμνοθάλασσα του Μπάλου με τα γαλαζοπράσινα νερά και στο ναυάγιο της Γραμβούσας. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα υποβρύχια πλάνα στα κρυστάλλινα νερά  όπου μάλιστα ο διάσημος σεφ καταδύθηκε για να αλιεύσει μερικές από τις νοστιμιές που στη συνέχεια μαγείρεψε.

Δείτε φωτογραφίες:

Κολοχτύπες και χταπόδια ήταν μερικές από τις πρώτες ύλες που βγήκαν από τη θάλασσα και στόλισαν τα πιάτα που επιμελήθηκε ο Γκόρντον Ράμσεϊ με δύο ακόμη σεφ. Μάλιστα τόσο πολύ τους μάγεψαν οι ομορφιές του ακρωτηρίου της Γραμβούσας, που επέλεξαν να μαγειρέψουν στην παραλία.

Με όλους όσοι συνεργάστηκαν κατά την παραμονή τους στα Χανιά τα μέλη της παραγωγής ζήτησαν απόλυτη εχεμύθεια, ενώ τους ζητήθηκε να υπογράψουν και τα απαραίτητα συμβόλαια προκειμένου να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες και πληροφορίες για τα πιάτα που επέλεξε να ετοιμάσει ο διάσημος σεφ, μέχρι να προβληθούν οι σχετικές εκπομπές.

Δείτε φωτογραφίες:

Παρά τα πολύωρα γυρίσματα ο Γκόρντον Ράμσεϊ βρήκε χρόνο για μία βόλτα το βράδυ της Τρίτης στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Μάλιστα επέλεξε γνωστό μαγαζί για να καθίσει για φαγητό με την παρέα του και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την Κρητική κουζίνα.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα στους Χανιώτες φίλους του με τους οποίους φωτογραφήθηκε με χαρά, σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στα Χανιά για διακοπές αυτή τη φορά και δεν έκρυψε και τον ενθουσιασμό του για το πιάτο που τον εντυπωσίασε περισσότερο, το οποίο είναι κόκορας με χειροποίητες χυλοπίτες!

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από zarpanews.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις