Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Αγωνία για την τύχη του παιδιού – Ο πιλότος, οι ψίθυροι και η «ξεχασμένη» έκπληξη για την Καρολάιν

Γλυκά Νερά

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την άτυχη Καρολάιν και δράστη τον σύζυγό της, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας ζει το δικό της δράμα στην Αλόννησο. Εκεί που κλειστά στόματα αρχίζουν να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Ο πιλότος ετοιμάζεται να απολογηθεί…

Η ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση, έστρεψε και πάλι τα φώτα στην Αλόννησο. Εκεί που έζησε και μεγάλωσε η αδικοχαμένη Καρολάιν. Στα μέρη που γνώρισε τον πιλότο, που έμελλε να της στερήσει τη ζωή. “Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Ψιθυριζόταν στο νησί οτι αυτός τη σκότωσε. Αλλά πως να το πεις; Πώς να ξέρεις τι κρύβει κάθε άνθρωπος; Πού να ξέρεις οτι μέσα του είναι ένα θηρίο;” αναρωτιέται, η νεωκόρος του Κοιμητηρίου στη Χώρα της Αλοννήσου, εκεί δηλαδή που κηδεύτηκε στις 14 Μαίου η δολοφονημένη από τα χέρια του συζύγου της Κάρολαϊν.

“Η Κάρολ ήταν ένα παιδί τρισευτυχισμένο. Εγώ μένω στη Χώρα τα τελευταία δέκα χρόνια και την ήξερα την οικογένεια. Άλλωστε μένουν πενήντα μέτρα από εδώ. Σκέφτομαι αυτή τη μάνα εδώ, τη Σούζαν και την άλλη μάνα του νεαρού. Αυτόν δεν τον ήξερα. Τον είδα μόνο στην κηδεία και μετά στο μνημόσυνο που είχε αγκαλιασμένη την πεθερά του” εξομολογείται στο thenewspaper.gr, η γυναίκα που φροντίζει καθημερινά να είναι αναμμένο το καντηλάκι της άτυχης Κάρολαϊν και να είναι καθαρό το ταφικό μνημείο της 20χρονης κοπέλας.

Εν τω μεταξύ ο πόνος είναι ανείπωτος για τη γυναίκα πίσω από τις γρίλιες. Η μητέρα της Καρολάιν κλεισμένη στο σπίτι της στην Αλόννησο προσπαθεί να χωρέσει στο νου της την τραγωδία. Χρειάζεται χώρο και χρόνο και στέλνει το μήνυμά της στα Μέσα Ενημέρωσης με μια οικογενειακή φίλη και δημοτική σύμβουλο του νησιού.

Η δημοσιότητα δεν αφήνει τη μητέρα της Καρολάιν να θρηνήσει έτσι όπως το έχει η ίδια ανάγκη. Θέλει να βρεθεί μόνη στην τελευταία κατοικία του κοριτσιού της μπροστά στην απέραντη θάλασσα. Εκεί όπου καθημερινά άνθρωποι του νησιού αφήνουν λουλούδια με βουρκωμένα μάτια.

Click4more: Γλυκά Νερά: Η σκηνή στην κηδεία της Καρολάιν που έβαλε σε σκέψεις – «Τότε έδειξε ο πιλότος πως ήταν ένοχος»

Ένα μικρό κορίτσι που χάθηκε ξαφνικά από τις ζωές των φίλων και των εκπαιδευτικών της, χωρίς να γνωρίζουν καν ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που βρέθηκε πλάι της και την πήρε μακριά από το νησί. Τότε πολλοί από τους καθηγητές της Καρολάιν δεν είχαν δει με καλό μάτι τη σχέση και την τροπή στη ζωή της κοπέλας. Της αριστούχου μαθήτριας που γύρισε σελίδα στη ζωή της και παντρεύτηκε τόσο μικρή.

«Ο πιλότος ερχόταν στο νησί και την έκανε βόλτες με το ελικόπτερο ενώ είχε να κάνει με ένα ανήλικο παιδί. Πώς όμως μπορούσαμε να εμπλακούμε σε τόσο λεπτά θέματα» λέει κάτοικος του νησιού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις