Τοπικά Νέα

“Γλυπτό” από πάγο ο καταρράκτης στην Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σε ένα μοναδικό έργο τέχνης έχει μετατραπεί ο καταρράκτης του Λειβαδίτη στην Ξάνθη, ο μεγαλύτερος καταρράκτης των Βαλκανίων.

Οι πολικές θερμοκρασίες που επικράτησαν στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες είχαν σαν αποτέλεσμα να παγώσουν τα νερά του καταρράκτη και το ρυάκι στο οποίο καταλήγει, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Το Σάββατο δειλά, δειλά ο πάγος γύρω από τον καταρράκτη άρχισε να σπάει, με το παγωμένο νερό να αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του.

Χρήστες του facebook ανέβασαν σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών από την περιοχή.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα