Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γουμένισσα Κιλκίς: Εξιτήριο με χειροκροτήματα για 93χρονη που νίκησε τον κορονοϊό (video)

Γουμένισσα Κιλκίς: Εξιτήριο με χειροκροτήματα για 93χρονη που νίκησε τον κορονοϊό (video)
YouTube

Σκηνές συγκίνησης στη Γουμένισσα Κιλκίς. Μία 93χρονη έδωσε μάχη επί 17 ημέρες με τον Covid19 και τα κατάφερε παρά το προχωρημένο της ηλικίας.

Από τη Γουμένισσα Κιλκίς η νίκη της 93χρονης στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα που δοκιμάζεται από την πανδημία. Στη νίκη της υπέργηρης κ. Μαρίας, μεγάλη είναι η συμβολή του προσωπικού του Νοσοκομείου Γουμένισσας, από το οποίο πήρε εξιτήριο σε κλίμα συγκίνησης και κάτω από χειροκροτήματα.

Η  93χρονη κ. Μαρία, κάτοικος Καστανερής νομού Κιλκίς, είχε εισαχθεί με συμπτώματα covid (εμπύρετο) στο νοσοκομείο όπου της έγιναν 2 τεστ (θετικά) και παρέμεινε σε αυτό για 17 ημέρες, σημειώνει η ιστοσελίδα eidiseis.gr.

Όπως σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Ζάχαρης, «με την αλλαγή του επιχειρησιακού σχεδίου και την μεταφορά των θετικών ασθενών στο νοσοκομείο Κιλκίς, η κ. Μαρία αρνήθηκε να μεταφερθεί, λέγοντας, πως δεν ήθελε να στερήσει μια κλίνη από κάποιον νεότερο. Μάταια οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθούσαν να την μεταπείσουν. Με πλήρη διαύγεια αλλά εμφανή την κόπωσή της η κ. Μαρία αρνητικοποιήθηκε και 17 μέρες μετά ευχαρίστησε όλο το ιατρικό προσωπικό και έφυγε όπως ήρθε, χαμογελαστή και περήφανη»!

Η κόρη της 93χρονης ενημέρωσε πως η μητέρα της χαίρει άκρα υγείας και ευχαριστεί δημόσια το προσωπικό του  Νοσοκομείου Γουμένισσας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις