Τοπικά Νέα

Γυναίκα “προειδοποιούσε” μέσω ίντερνετ ότι θα αυτοκτονήσει – Επιχείρηση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος

Μία γυναίκα στην Εύβοια, η οποία “προειδοποιούσε” μέσω ίντερνετ ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, έσωσαν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από έγκαιρη επέμβασή τους.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Τετάρτη, ενημερώθηκε η Δίωξη με ηλεκτρονικό μήνυμα, μέσω του «CYBER ALERT», ότι άτομο δήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Από την ψηφιακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την πάροχο εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου, διαπιστώθηκε ότι η επίμαχη σύνδεση διαδικτύου εντοπίζεται γεωγραφικά σε περιοχή της Εύβοιας.
 
Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, κλιμάκιο του οποίου εντόπισε τη γυναίκα και διασφαλίστηκε η σωματική της ακεραιότητα. Για την υπόθεση ενημερώθηκε προφορικά και ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Πηγή: eviazoom.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα