Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις» φώναζε το θύμα

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις» φώναζε το θύμα

Τραγικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλονίζει τη χώρα μας. Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Δευτέρας, η 55χρονη Ελένη έπεσε νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη γυναίκα από τη Γεωργία βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο 48χρονος φίλος της είχε εξαφανιστεί. Είχε προηγηθεί άγριος καυγάς του ζευγαριού. Πρόκειται για την ένατη γυναικοτονία στη χώρα μας εδώ και μερικούς μήνες. 

«Σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις»

Γείτονας της 55χρονης περιέγραψε στο thestival, όσα άκουσε να συμβαίνουν το μοιραίο μεσημέρι της 23ης Αυγούστου στον ημιόροφο της οδού Γραβιάς. Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι οι δυο τους τσακώνονταν πάνω από μισή ώρα, ενώ κάποια στιγμή άκουσε την άτυχη γυναίκα να φωνάζει: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις».

Όπως είπε, στη συνέχεια άκουσε γδούπους και χτυπήματα, ενώ μπορούσε να ακούσει την άτυχη 55χρονη να βαριανασαίνει. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 48χρονος δράστης και ομοεθνής της, αφού την μαχαίρωσε πολλές φορές, την εγκατέλειψε μέσα σε μια λίμνη αίματος και έφυγε από το διαμέρισμα, κλειδώνοντας την πόρτα. Γείτονες αναφέρουν πως τον είδαν να φεύγει από το σημείο με ματωμένα χέρια και ρούχα.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονα του θύματος και αμέσως μετά την εύρεση της 55χρονης, ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Περίπου στις 8 το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στην οδό Σοφούλη, στην περιοχή Καραμπουρνάκι Καλαμαριάς. Όπως αναφέρει το GrTimes, ο ίδιος δεν προέβαλε καμία αντίσταση. 

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή της σύλληψής του

Ο γυναικοκτόνος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, αφού τον εξέτασαν, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Πηγή: thestival.gr, grtimes.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις