Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο και μετά σκότωσε την πρώην σύζυγό του

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο και μετά σκότωσε την πρώην σύζυγό του

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καλαμαριά σήμερα Τρίτη (12.9.2023) το πρωί, όταν ένας 38χρονος αστυνομικός πήγε τα παιδιά του σχολείο και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, τη σκότωσε και τελικά αυτοκτόνησε.

Αρχικά, ένας γείτονας κάλεσε το 100 το πρωί και κατήγγειλε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί. Οι σοροί του 38χρονου δράστη και της 42χρονου θύματος της γυναικοκτονίας βρέθηκαν σε μια λίμνη αίματος από την αστυνομία περίπου στις 08:15 στο διαμέρισμά της στην οδό Κομνηνών 27 στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο και δεν έμεναν μαζί. Ο 38χρονος ήταν αστυνομικός, ωστόσο υπηρετούσε χωρίς όπλο στη γραμματεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, έχοντας τοποθετηθεί εκεί επειδή είχε τενοντίτιδα.

Ο 38χρονος και η 42χρονη είχαν κάνει δυο παιδιά, τα οποία ο δράστης πήγε και άφησε στο σχολείο. Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και όταν του άνοιξε την πόρτα, την πυροβόλησε εν ψυχρώ με μια καραμπίνα, πριν τελικά αυτοκτονήσει ο ίδιος.

Το διαμέρισμα που έγινε η γυναικοκτονία:

Το διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 στην Καλαμαριά

Το διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 στην Καλαμαριά

Το ζευγάρι:

Ο 38χρονος δράστης

Η 42χρονη που σκότωσε ο πρώην σύζυγός της με την καραμπίνα

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας πήγαν από την πρώτη στιγμή στο σχολείο που φοιτούν τα ανήλικα παιδιά τους, προκειμένου να αναλάβουν την ψυχολογική στήριξή τους.

Τονίζεται, επίσης, ότι το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο μέσα στο 2023, στο οποίο ρυθμίστηκαν οι μέρες και ώρες που ο δράστης θα βλέπει τα παιδιά. Δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές για ενδοοικογενειακό πρόβλημα ούτε υπήρχε κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

Ο 38χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Καλαμαριά είχε νόμιμα την καραμπίνα στην κατοχή του. Στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα ενώ θα ερευνηθεί και η οικία του αστυνομικού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις