Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον δράστη που απειλεί να αυτοκτονήσει

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον δράστη που απειλεί να αυτοκτονήσει
Ο δράστης του εγκλήματος πριν από λίγο διάστημα

Οργή και πόνος μετά το στυγερό έγκλημα στην Κρήτη, με θύμα μια 48χρονη μητέρα 4 παιδιών. Δράστης ο πρώην σύζυγός της, που από το πρωί απειλεί να αυτοκτονήσει. Η νέα γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία…

Η 48χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην Ιεράπετρα μετά τις 8  μαχαιριές που δέχτηκε από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει 4 παιδιά. Ο δράστης απομακρύνθηκε 100 μέτρα από το σημείο του φονικού και από το πρωί απειλεί να αυτοκτονήσει. Αστυνομικοί που έχουν αποκλείσει την περιοχή, προσπαθούν να τον μεταπείσουν, με κατοίκους της περιοχής να παρακολουθούν από απόσταση.

Ο 54χρονος βρίσκεται σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή του Περιστερά, στην άκρη της πόλης της Ιεράπετρας, λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας. Δείτε το βίντεο του radiolasithi.gr…

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο creta24.gr, η κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων, που βρέθηκε νεκρή η 48χρονη με καταγωγή από τις Μοίρες, ο 54χρονος χτύπησε με τη μηχανή του την άτυχη γυναίκα, όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, που πρόσφατα έπιασε δουλειά.

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο. «Είχαμε προηγούμενα», είπε ο δράστης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων. Στη συνέχεια, ο 54χρονος, επιχείρησε να φύγει με τη μηχανή του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι, πεζός πήγε στον γκρεμό, όπου και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Τραγικό είναι επίσης το γεγονός, πως πριν την αστυνομία, στο σημείο έφτασε ο γιος της 48χρονης, που είδε νεκρή την μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος πριν από δύο ημέρες είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει το θύμα και μάλιστα η 48χρονη το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, η 48χρονη και ο 54χρονος, βρίσκονταν σε διάσταση αρκετό διάστημα και η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.

Στο σημείο, που απειλεί ο 54χρονος να βάλει τέλος στη ζωή του, βρίσκονται ΕΚΑΒ, αστυνομία, λιμενικό και ειδικός διαπραγματευτής. Τα παιδιά που είχαν αποκτήσει είναι ηλικίας 25, 22 και δίδυμα κορίτσια 18 ετών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις