Τοπικά Νέα

Η Κρήτη έχει τους δικούς της Αϊνστάιν!

Δεκατρείς Ηρακλειώτες και δύο Χανιώτες πέρασαν τα τεστ ευφυΐας της MENSA.

Ανάμεσα στους 15 Κρητικούς που πέρασαν τα τεστ και συγκαταλέγονται στους ευφυέστερους ανθρώπους είναι και έξι μαθητές Λυκείου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής MENSA, Χρήστος Αποστολίδης τόνισε ότι στην διεξαγωγή του τεστ που έγινε στις 28 και 29 Μαΐου σε Ηράκλειο και Χανιά, συμμετείχαν 32 άτομα από το Ηράκλειο, από τα οποία πέρασαν το τεστ τα 13 και από τα Χανιά 12, εκ των οποίων 2 πέρασαν το τεστ.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης στην εφημερίδα “Πατρίς” ότι η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου, ενώ σημείωσε ότι το τεστ θα επαναληφθεί στην Κρήτη σε 6 μήνες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα