Τοπικά Νέα

Η λέξη του Απόστολου Γκλέτσου που τίναξε στον αέρα τη συνέντευξη – Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του δημάρχου!

Μία... ακατάλληλη λέξη του Απόστολου Γκλέτσου ήταν η αιτία να γίνουν τα όσα θα δείτε κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων

Διαμαρτύρονται γονείς και μαθητές για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις. Οι μαθητές σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό θα είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος επισκέφθηκε την Περιφερειακή Δ/νση του Υπουργείου Παιδείας ενώ μίλησε και με το γραφείο του υπουργού ζητώντας να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Δείτε τι έγινε χθες το βράδυ όταν νευρίασε με τον διευθυντή Β’βάθμιας εκπαίδευσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Καναλιού ΕΝΑ.

O δήμαρχος Στυλίδας τον αποκάλεσε ηλίθιο με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση…

Πηγή: Κανάλι Ένα, viotianews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα